Afvoer ontstoppen

Dringende herstellingen

Ook bij dringende herstellingen, kunt u ons bereiken

Snel ter plaatse

Vlug beschikbaar.

Ontstoppingen

Wij helpen u graag met allerlei verstoppingen.

Gecertificeerd

Gecertificeerde ontstoppers.

U kunt ons in West- en Oost-Vlaanderen inschakelen voor het ontstoppen van afvoeren

Werkgebied
Oostende

059 79 00 03

Werkgebied
Brugge

050 89 50 04

Werkgebied
Kortrijk

056 89 09 27

Werkgebied
Roeselare

051 79 17 22

Werkgebied
Gent

09 396 31 81

Werkgebied
Oudenaarde

055 89 09 90

Professioneel een afvoer ontstoppen

Een afvoer ontstoppen moet op goede wijze gebeuren. Een specialist die dit snel voor u kan verzorgen is dan gewenst. Wanneer deze expert ook nog eens snel beschikbaar is, is dat helemaal voordelig. De rioleringswerken moeten altijd naar behoren werken. Dit voorkomt ongemakkelijke situaties. Denk bijvoorbeeld aan overstromingen en alle bijkomende gevolgen. Om die reden is het ook belangrijk om op professionele wijze te werken. De kennis over verschillende ontstoppingen is flink waardevol. Er zijn namelijk verschillende soorten problemen die hiertoe leiden. Dat betekent ook dat verschillende soorten aanpak gewenst zijn. Wij weten hiermee goed om te gaan.

Direct dringende herstellingen doen

Een afvoer ontstoppen moet direct gebeuren. Zodra de ontstopping aan de rioleringswerken van de lavabo zich voordoen is actie gewenst. Overstroming van het net heeft flinke schade als gevolg. Hier zit u niet op te wachten. Het is slim om direct zodra de verstopping opgemerkt wordt, de problemen te melden. Zo kunnen wij direct de dringende herstellingen voor u doen. Daarmee voorkomt u dat de problemen groter groeien. Juist ook omdat het systeem beschermd blijft. De urgentie is daarom ook duidelijk in dat opzicht. Het is gemakkelijk mogelijk om spoedig aan het werk te gaan.

Specialistische werkzaamheden uitvoeren

De afvoer ontstoppen is geen simpel werk. Dit komt onder andere door de verschillende vormen. Die noemen wij ook wel harde verstoppingen en zachte verstoppingen. Voor elk type probleem zijn andere soorten herstellingen nodig. In dat opzicht is het daarom belangrijk dat de professional hierbij wordt ingeschakeld. Die werkt met speciale middelen om snel voor een oplossing te zorgen. Het proper maken van de rioleringswerken speelt hierin een belangrijke rol. Daarmee verhelpt de specialist de verstopping niet alleen, hij keert ook niet snel terug. Het is belangrijk om dit op deze wijze aan te pakken bij deze problemen.

Altijd direct klaarstaan

Contact opnemen met ons kunt u binnen onze werktijden doen. Een afvoer ontstoppen laten wachten is geen goed idee. Dat er spoed bij is, is goed te begrijpen. De overvloed aan water door verstopping kan voor flinke schade aan uw woning zorgen. Daar heeft u alleen maar problemen van. Directe actie is dan de oplossing. Zeker ook wanneer dit op professionele wijze gebeurt. Daarmee voorkomt u dat er op andere wijze schade aan het systeem wordt toegebracht. Dit is minstens zo belangrijk als het verhelpen van de verstopping. Alle reden om dus direct actie te ondernemen in zulke situaties wanneer dit zich voordoen.

Goede verhouding tussen prijs en kwaliteit

Dat u spoed heeft met de afvoer ontstoppen is duidelijk. Dit hoeft echter geen reden te zijn om de prijs onnodig op te voeren. Wanneer de rioleringswerken reiniging nodig hebben, is het vooral belangrijk dat dit goed gebeurt. Zonder dat daarbij de kosten te hoog oplopen. De verhouding tussen prijs en kwaliteit is altijd op orde. De problemen worden verholpen en waar mogelijk in de toekomst vermeden. Dit maakt het de moeite waard om direct actie te laten ondernemen. Neem dus ook altijd direct contact op wanneer de problemen met de riolering zich voordoen.

afvoer verstopt

Wij ontstoppen alle typen leidingen en afvoeren, van gootstenen tot uw toilet of bijvoorbeeld de afvoer van uw wasmachine.

Met onze rioolcamera kunnen we afvoeren inspecteren om blokkades op te sporen. Via een LCD-scherm kunnen we precies zien of en waar er problemen zitten.

Mocht het nodig blijken om leidingen of de afvoer te vervangen dan helpen we u hier graag bij. Ook geven we tips om nieuwe verstoppingen te voorkomen.

Om de verstopping te verhelpen kan het soms nodig zijn om leidingen of de afvoer schoon te maken of te repareren. Wij zorgen dat alles weer naar behoren werkt.

Verstoppingen en andere problemen met de afvoer kunnen stankoverlast veroorzaken. Wij zorgen dat de stank verdwijnt bijvoorbeeld via ontluchting of het reinigen van de leidingen.

Ook lekkages kunnen we voor u verhelpen. Heeft u een lekkage in een leiding of in de afvoer dan sporen we het lek op en zorgen direct voor een oplossing.