U kunt ons in West- en Oost-Vlaanderen inschakelen voor het ontstoppen van afvoeren


Oost-Vlaanderen

West-Vlaanderen

Antwerpen

Vlaams-Brabant

Professioneel een afvoer ontstoppen

Een afvoer ontstoppen moet op goede wijze gebeuren. Een specialist die dit snel voor u kan verzorgen is dan gewenst. Wanneer deze expert ook nog eens snel beschikbaar is, is dat helemaal voordelig. De rioleringswerken moeten altijd naar behoren werken. Dit voorkomt ongemakkelijke situaties. Er zijn namelijk verschillende soorten problemen die hiertoe leiden. Dat betekent ook dat verschillende soorten aanpak gewenst zijn. Wij weten hiermee goed om te gaan.

Direct dringende herstellingen doen

Een afvoer ontstoppen moet direct gebeuren. Zodra de ontstopping aan de rioleringswerken van de lavabo zich voordoen is actie gewenst. Overstroming van het net heeft flinke schade als gevolg. Het is slim om direct zodra de verstopping opgemerkt wordt, de problemen te melden. Zo kunnen wij direct dringende herstellingen voor u doen. Daarmee voorkomt u dat de problemen groter worden.

Specialistische werkzaamheden uitvoeren

De afvoer ontstoppen is geen simpel werk. Dit komt onder andere door de verschillende vormen. Die noemen wij ook wel harde verstoppingen en zachte verstoppingen. Voor elk type probleem zijn andere soorten herstellingen nodig. In dat opzicht is het verstandig dat de professional hierbij wordt ingeschakeld. Die werkt met speciale middelen om snel voor een oplossing te zorgen. Het proper maken van de rioleringswerken speelt hierin een belangrijke rol.

Altijd direct klaarstaan

Contact opnemen met ons kunt u binnen onze werktijden doen. Een afvoer ontstoppen laten wacht is geen goed idee. Dat er spoed bij is, is goed te begrijpen. De overvloed aan water door verstopping kan voor flinke schade aan uw woning zorgen. Daar heeft u alleen maar problemen van. Directe actie is dan de oplossing.

Goede verhouding tussen prijs en kwaliteit

Dat u spoed heeft met de afvoer ontstoppen is duidelijk. Dit hoeft echter geen reden te zijn om de prijs onnodig op te voeren. Wanneer de rioleringswerken reiniging nodig hebben, is het vooral belangrijk dat dit goed gebeurt. Zonder dat daarbij de kosten te hoog oplopen. De verhouding tussen prijs en kwaliteit is altijd in orde. De problemen worden verholpen en waar mogelijk in de toekomst vermeden. Dit maakt het de moeite waard om direct actie te laten ondernemen. Neem dus ook altijd direct contact op wanneer de problemen met de riolering zich voordoen.

Wij ontstoppen alle typen leidingen en afvoeren, van gootstenen tot uw toilet, van rioleringen tot bijvoorbeeld de afvoer van uw wasmachine.

Camera-inspectie of rioolcamera inspectie ter controle van riool. Deze inspectie met duwcamera gebeurt in afvoer, riool of leiding. Ook kan de plaats van bvb breuk worden getraceerd of de oorzaak van waterschade of verstoppingen

We beginnen meestal met het reinigen van de leiding(en) in kwestie. Vervolgens gaan we met een kleine camera uw afvoer inspecteren zodat we kunnen nagaan waar de renovatie moet plaatsvinden.

Rioolgeur is hinderlijk. Via geur detectie kunnen we de bron van deze geurhinder opsporen. Geur detectie is aangewezen wanneer je de stank overal in huis ruikt en niet alleen in je toilet, badkamer, septische put of afvoer.

Waar zijn wij actief?

Wij zijn actief in gans West Vlaanderen, Oost Vlaanderen, Antwerpen, Vlaams Brabant.

Onstoppen?