Camera inspectie

Dringende herstellingen

Ook bij dringende herstellingen, kunt u ons bereiken.

Snel ter plaatse

Vlug beschikbaar.

Ontstoppingen

Wij helpen u graag met allerlei verstoppingen.

Gecertificeerd

Gecertificeerde ontstoppers.

U kunt ons in West- en Oost-Vlaanderen inschakelen voor het gebruik van camera inspecties.

Werkgebied
Oostende

059 79 00 03

Werkgebied
Brugge

050 89 50 04

Werkgebied
Kortrijk

056 89 09 27

Werkgebied
Roeselare

051 79 17 22

Werkgebied
Gent

09 396 31 81

Werkgebied
Oudenaarde

055 89 09 90

Camera inspectie van het riool

Camera inspectie is de perfecte methode om problemen met het riool te vinden. Een verstopping in de rioolwerken geeft veel problemen. Deze ontstopping is lang niet altijd even gemakkelijk te vinden. In dat opzicht is gebruik van moderne technieken heel aantrekkelijk. Op die manier is gemakkelijker te achterhalen waar de verstopping zich bevindt. Ook is te zien wat de verstopping veroorzaakt. Daardoor is sneller en gerichter actie te ondernemen. Het is een goede reden om een professionele ontstoppingsdienst in de arm te nemen. Dit maakt de problemen beter beheersbaar en vele malen sneller op te lossen.

Camera inspectie goed toepassen

Camera inspectie doet onze expert niet alleen met professionele apparatuur. Het is ook belangrijk om de juiste werkwijze toe te passen. Bijvoorbeeld door te beginnen bij het hoogste punt en zo af te zakken. Op die manier is het best mogelijke resultaat met de inspectie te boeken. Door de rioleringswerken van binnenuit te bekijken op de juiste wijze, kunnen wij bij de kern van het probleem te komen. Daarmee is meer te doen dan alleen verstopping te signaleren. Juist ook allerlei andere problemen zijn waarneembaar op deze wijze. Dit is een groot voordeel van werken met deze methode.

Andere problemen signaleren

De toepassing van camera inspectie is ook goed voor andere zaken. Zo kunnen wij andere problemen signaleren. Denk aan breuken of lekkage. Hoewel deze ook verband kunnen houden met verstopping, is dit niet altijd het geval. Wanneer er problemen met de rioolwerken zijn, in elke vorm, is inspectie een slimme stap. Daarmee zorgen wij snel voor goed inzicht. Aan de hand daarvan is handelen op de juiste wijze mogelijk. Dit is belangrijk om snel de juiste oplossing toe te passen. Een goed werkend riool is van groot belang. Hier moeten geen problemen mee zijn. Slim handelen helpt hierbij.

Snel contact opnemen

Om camera inspectie toe te passen is een kenner nodig. Daarom is snel in contact treden aan te raden. Doe dit door de specialist gemakkelijk te benaderen. Dankzij onze bereikbaarheid is het mogelijk snel in contact te treden. Zeker wanneer er problemen met overstroming door verstopping zijn is snel handelen essentieel. Dringende herstellingen mogen niet lang op zich laten wachten. Als dit nog sneller kan door camera inspectie, dan is dit alleen maar als voordeel te zien. Het is een goede reden om direct contact op te nemen met de specialist op dit gebied. Zo blijft het probleem beheersbaar.

camera inspectie

Wij ontstoppen alle typen leidingen en afvoeren, van gootstenen tot uw toilet, van rioleringen tot bijvoorbeeld de afvoer van uw wasmachine.

Met onze rioolcamera kunnen we de riolering inspecteren om blokkades op te sporen. Via een LCD-scherm kunnen we precies zien of en waar er problemen zitten.

Mocht het nodig blijken om leidingen of de afvoer te vervangen dan helpen we u hier graag bij. Ook geven we tips om nieuwe verstoppingen te voorkomen.

Om de verstopping te verhelpen kan het soms nodig zijn om leidingen of de afvoer schoon te maken of te repareren. Wij zorgen dat alles weer naar behoren werkt.

Verstoppingen en andere problemen met de afvoer kunnen stankoverlast veroorzaken. Wij zorgen dat de stank verdwijnt bijvoorbeeld via ontluchting of het reinigen van de leidingen.

Ook lekkages kunnen we voor u verhelpen. Heeft u een lekkage in een leiding of in de afvoer dan sporen we het lek op en zorgen direct voor een oplossing.