Gootsteen ontstoppen

Dringende herstellingen

Ook bij dringende herstellingen, kunt u ons bereiken.

Snel ter plaatse

Vlug beschikbaar.

Ontstoppingen

Wij helpen u graag met allerlei verstoppingen.

Gecertificeerd

Gecertificeerde ontstoppers.

U kunt ons in West- en Oost-Vlaanderen inschakelen voor het ontstoppen van gootstenen

Werkgebied
Oostende

059 79 00 03

Werkgebied
Brugge

050 89 50 04

Werkgebied
Kortrijk

056 89 09 27

Werkgebied
Roeselare

051 79 17 22

Werkgebied
Gent

09 396 31 81

Werkgebied
Oudenaarde

055 89 09 90

Direct de gootsteen ontstoppen

De gootsteen ontstoppen wanneer deze dicht zit. Dat moet direct gebeuren. Wanneer u de gootsteen niet kunt gebruiken, zorgt dit voor problemen. U heeft direct niet meer de mogelijkheid om water te tappen. Het water kan immers niet weglopen. Dit zorgt al snel voor flinke problemen. Dat maakt het belangrijk direct actie te ondernemen. Bijvoorbeeld door een specialist in te schakelen. U neemt dan bij voorkeur contact op met een dienst die snel beschikbaar is. U kunt het ontstoppen direct door ons laten verzorgen. Op die manier is alles snel op te lossen. Dit voorkomt dat de problemen verder groeien.

De problemen herkennen

De noodzaak tot gootsteen ontstoppen kan iedereen weleens overkomen. Door gebruik van de rioleringswerken kan een probleem ontstaan. Bijvoorbeeld door het ophopen van vet- en voedingsresten. Deze blijven soms in de leidingen hangen bij het wegspoelen. Langzaam maar zeker groeit het dan dicht. Het is belangrijk deze werken weer proper te maken. Het ontstoppen speelt hier een belangrijke rol in. Omdat dit lastiger is dan het lijkt, is een specialist dan wel gewenst. Wij kunnen op de juiste wijze het werk uitvoeren. Daarmee is alles snel weer in goede orde te brengen. Zo kunt u er direct weer goed gebruik van maken.

Probleem vaststellen en gootsteen ontstoppen

Wanneer de gootsteen ontstoppen nodig is, kan het om verschillende problemen gaan. U kunt zelf vaststellen welk type probleem het betreft. Gaat het om een harde of een zachte verstopping? Het geluid dat u hoort bij gebruik helpt hierbij. Hoort u geborrel of bubbelen? Dan is het belangrijk direct actie te ondernemen. U kunt dit gewoon horen door uw oor te luisteren te leggen boven de lavabo. Op die manier is direct aan te geven waaraan werk nodig is. Dit maakt het beter mogelijk om snel oplossingen te vinden. Die verzorgen wij dan direct voor u.

Direct contact opnemen

Heeft u ontdekt dat de gootsteen ontstoppen nodig is? Wacht dan niet langer en neem direct contact op. Dat onze dienst goed bereikbaar is, maakt het mogelijk snelle oplossingen te verzorgen. Dat er spoed is bij het doen van dringende herstellingen is natuurlijk duidelijk. Water dat niet wegstroomt zorgt voor gevaar van overstroming of lekkage. De rioleringswerken kunnen weer in goede orde hersteld worden. Zo kunt u alles weer naar behoren gebruiken. Bovendien is er dan ook geen kans op verdere schade. Juist om die reden is het slim om dit direct zo aan te pakken.

gootsteen ontstoppen

Wij ontstoppen alle typen leidingen en afvoeren, van gootstenen tot uw toilet, van rioleringen tot bijvoorbeeld de afvoer van uw wasmachine.

Met onze rioolcamera kunnen we de riolering inspecteren om blokkades op te sporen. Via een LCD-scherm kunnen we precies zien of en waar er problemen zitten.

Mocht het nodig blijken om leidingen of de afvoer te vervangen dan helpen we u hier graag bij. Ook geven we tips om nieuwe verstoppingen te voorkomen.

Om de verstopping te verhelpen kan het soms nodig zijn om leidingen of de afvoer schoon te maken of te repareren. Wij zorgen dat alles weer naar behoren werkt.

Verstoppingen en andere problemen met de afvoer kunnen stankoverlast veroorzaken. Wij zorgen dat de stank verdwijnt bijvoorbeeld via ontluchting of het reinigen van de leidingen.

Ook lekkages kunnen we voor u verhelpen. Heeft u een lekkage in een leiding of in de afvoer dan sporen we het lek op en zorgen direct voor een oplossing.