U kunt ons in West- en Oost-Vlaanderen inschakelen voor het ontstoppen van afvoeren


Oost-Vlaanderen

West-Vlaanderen

Antwerpen

Vlaams-Brabant

Direct de gootsteen ontstoppen

De gootsteen ontstoppen wanneer deze dicht zit. Dat moet direct gebeuren. Wanneer u de gootsteen niet kunt gebruiken, zorgt dit voor problemen. U heeft direct niet meer de mogelijkheid om water te tappen. Het water kan immers niet weglopen. Dit zorgt al snel voor flinke problemen. Dat maakt het belangrijk direct actie te ondernemen. Bv. door een specialist in te schakelen. U neemt dan bij voorkeur contact op met een dienst die snel beschikbaar is. U kunt het ontstoppen direct door ons laten verzorgen. Op die manier is alles snel op te lossen. Dit voorkomt dat de problemen verder groeien.

De problemen herkenen

De noodzaak tot gootsteen ontstoppen kan iedereen weleens overkomen. Door gebruik van een verstopte afvoer kan een probleem ontstaan. Bv. door het ophopen van vet- en voedingsresten. Deze blijven soms in de leidingen hangen bij het wegspoelen. Langzaam maar zeker groeit het dan dicht. Het is belangrijk deze werken weer proper te maken. Het ontstoppen speelt hier een belangrijke rol in. Omdat dit lastiger is dan het lijkt, is een specialist dan wel gewenst. Wij kunnen op de juiste wijze het werk uitvoeren. Daarmee is alles snel weer in goede orde te brengen.

Problemen vaststellen en gootsteen ontstoppen

Wanneer de gootsteen ontstoppen nodig is, kan het om verschillende problemen gaan. U kunt zelf vastleggen welke type probleem het betreft. Gaat het om een harde of een zachte verstopping? Het geluid dat u hoort bij gebruik helpt hierbij. Hoort u geborrel of bubbelen? dan is het belangrijk direct actie te ondernemen. U kunt dit gewoon horen door uw oor te luisteren te leggen boven de lavabo. Op die manier is direct aan te geven waaraan werk nodig is. Dit maakt het beter mogelijk om snel oplossingen te vinden. Die verzorgen wij dan direct voor u.

Direct contact opnemen

Heeft u ontdekt dat de gootsteen ontstoppen nodig is? Wacht dan niet langer en neem direct contact op. Dat onze dienst goed bereikbaar is, maakt het mogelijk snelle oplossingen te verzorgen. Dat er spoed is bij het doen van dringende herstellingen is natuurlijk duidelijk. Water dat niet wegstroomt zorgt voor gevaar van overstroming of lekkage. De rioleringswerken kunnen weer in goede orde hersteld worden. Zo kunt u alles weer naar behoren gebruiken.

Wij ontstoppen alle typen leidingen en afvoeren, van gootstenen tot uw toilet, van rioleringen tot bijvoorbeeld de afvoer van uw wasmachine.

Camera-inspectie of rioolcamera inspectie ter controle van riool. Deze inspectie met duwcamera gebeurt in afvoer, riool of leiding. Ook kan de plaats van bvb breuk worden getraceerd of de oorzaak van waterschade of verstoppingen

We beginnen meestal met het reinigen van de leiding(en) in kwestie. Vervolgens gaan we met een kleine camera uw afvoer inspecteren zodat we kunnen nagaan waar de renovatie moet plaatsvinden.

Rioolgeur is hinderlijk. Via geur detectie kunnen we de bron van deze geurhinder opsporen. Geur detectie is aangewezen wanneer je de stank overal in huis ruikt en niet alleen in je toilet, badkamer, septische put of afvoer.

Waar zijn wij actief?

Wij zijn actief in gans West Vlaanderen, Oost Vlaanderen, Antwerpen, Vlaams Brabant.

Onstoppen?