Ontstoppingsdienst

Dringende herstellingen

Ook bij dringende herstellingen, kunt u ons bereiken.

Snel ter plaatse

Vlug beschikbaar.

Ontstoppingen

Wij helpen u graag met allerlei verstoppingen.

Gecertificeerd

Gecertificeerde ontstoppers.

Onze ontstoppingsdienst is in West- en Oost-Vlaanderen beschikbaar voor het verhelpen van verstoppingen.

Werkgebied
Oostende

059 79 00 03

Werkgebied
Brugge

050 89 50 04

Werkgebied
Kortrijk

056 89 09 27

Werkgebied
Roeselare

051 79 17 22

Werkgebied
Gent

09 396 31 81

Werkgebied
Oudenaarde

055 89 09 90

Professionele ontstoppingsdienst inschakelen

Een professionele ontstoppingsdienst inschakelen zorgt voor snelle oplossingen bij verstoppingen. Ontstoppen op de juiste wijze is een belangrijke zaak. Het is belangrijk om dit door een ervaren professional te laten doen. Iemand die weet hoe rioleringswerken in elkaar steken. Iemand die ook weet hoe hiermee om te gaan zonder verdere schade te maken. Op die manier is het probleem op te lossen. Bovendien kan verdere hinder in de toekomst voorkomen worden.

U bent hier dus altijd beter mee af. Alle reden om een goede dienst in te schakelen wanneer u problemen heeft. Denk aan overstroming doordat het water niet weg kan.

Ontstoppingsdienst op elk moment

Het probleem met verstoppingen kan elk moment optreden. U gebruikt de lavabo en merkt dat het water minder gemakkelijk wegloopt. Ook merkt u geborrel op in de rioleringswerken. Het is dan essentieel om direct actie te ondernemen om overstroming te voorkomen. Een ontstoppingsdienst die snel bereikbaar is, maakt dan veel verschil. U kunt direct van de diensten gebruikmaken. Het proper maken van de leidingen moet snel, maar effectief gebeuren. Een professional die direct bij u langs kan komen zorgt hiervoor op de juiste en professionele wijze. Een goede reden om direct de telefoon te pakken bij dergelijke hinder.

Proper maken van de leidingen

Een ontstoppingsdienst houdt zich vooral bezig met het proper maken van de leidingen. Dit komt doordat door gebruik ervan door de jaren hen zich vuil zal verzamelen in de rioleringswerken. Denk aan vetresten, cosmeticaresten en etensresten. Uiteindelijk kunnen deze ertoe leiden dat de leidingen geheel dichtslibben. De kenner moet dit dan op de juiste wijze doorprikken en schoonmaken. Daarom is de hulp van experts die weten hoe dit werkt ook van groot belang. Wij weten hier op de juiste wijze mee om te gaan. De rioleringswerken kunnen beschadigd raken wanneer dit niet op deze juiste wijze gebeurt.

Altijd goed bereikbaar

Het belangrijkste is natuurlijk dat onze dienst bereikbaar is wanneer dit nodig is. Wij zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag, van 9 uur ‘s ochtends tot 5 uur ‘s middags. Op het moment dat de afvoer verstopt raakt is dit een direct probleem. De verstopping leidt direct tot wateroverlast. Het gebruikte water kent immers geen weg naar buiten. Hier is directe actie bij nodig. Ook wanneer dit op een lastig tijdstip gebeurt. Wanneer u contact opneemt, zal een specialist direct klaarstaan om hulp te bieden. Het ontstoppen en herstellen hoeft dan niet langer op zich te laten wachten. Voor uw wooncomfort is dit een fijne wetenschap om te hebben.

Alle verschillende mogelijkheden

De ontstoppingsdienst is in te schakelen voor allerlei verschillende verstoppingen. Wanneer uw gootsteen verstopt is geraakt, of wanneer uw WC is verstopt geraakt. Wanneer u onze monteur inschakelt, is het ontstoppen vandaag nog te verzorgen. Juist ook omdat u op die wijze uw huis proper houdt, is dit een belangrijke zaak. Hygiëne is essentieel en de rioleringswerken spelen hier een zeer belangrijke rol in. Wanneer deze niet naar behoren werken, moet hier direct aan gewerkt worden. Alleen al om die reden is het goed om te weten dat er voldoende mogelijkheden zijn. U maakt er direct gebruik van.

ontstoppingsdienst

Wij ontstoppen alle typen leidingen en afvoeren, van gootstenen tot uw toilet, van rioleringen tot bijvoorbeeld de afvoer van uw wasmachine.

Met onze rioolcamera kunnen we de riolering inspecteren om blokkades op te sporen. Via een LCD-scherm kunnen we precies zien of en waar er problemen zitten.

Mocht het nodig blijken om leidingen of de afvoer te vervangen dan helpen we u hier graag bij. Ook geven we tips om nieuwe verstoppingen te voorkomen.

Om de verstopping te verhelpen kan het soms nodig zijn om leidingen of de afvoer schoon te maken of te repareren. Wij zorgen dat alles weer naar behoren werkt.

Verstoppingen en andere problemen met de afvoer kunnen stankoverlast veroorzaken. Wij zorgen dat de stank verdwijnt bijvoorbeeld via ontluchting of het reinigen van de leidingen.

Ook lekkages kunnen we voor u verhelpen. Heeft u een lekkage in een leiding of in de afvoer dan sporen we het lek op en zorgen direct voor een oplossing.

Wij verhelpen verstoppingen in onder andere: