Ontstoppingsdienst in Kortrijk

Dringende herstellingen

Ook bij dringende herstellingen, kunt u ons bereiken.

Snel ter plaatse

Vlug beschikbaar.

Ontstoppingen

Wij helpen u graag met allerlei verstoppingen.

Gecertificeerd

Gecertificeerde ontstoppers.

  • Geen voorrijkosten
  • 24/7 bereikbaar
  • Snelle service
  • Gediplomeerd

Overal bereikbaar in Kortrijk en omstreken

056 89 09 27

Professionele ontstoppingsdienst in Kortrijk

De professionele ontstoppingsdienst in Kortrijk is de specialist bij verstoppingen. Wanneer een snelle oplossing nodig is, is dit de dienst die dit verzorgt. Het is belangrijk om dit op de juiste wijze aan te pakken. Onze ervaring en kennis van de rioleringswerken zijn essentiële voorwaarden. Zo kunt u de verstopping snel verhelpen. Zonder dat er verdere hinder of schade bij optreedt. Een goede reden om dus altijd met onze kenners te willen werken wanneer dit probleem optreedt. Het is slim om hier niet mee te wachten bij optredende problemen.

Hulp van ontstoppingsdienst Kortrijk

Goed werkende rioleringswerken zijn essentieel. Wanneer hier een verstopping optreedt, is snelle hulp gewenst. Het niet kunnen gebruiken van het riool kan een groot probleem in een huishouden zijn. Geen water om te wassen of afwassen en geen toiletgebruik zijn voorbeelden. Daarom is de hulp van de ontstoppingsdienst in Kortrijk ook essentieel. Snel handelen kan de hinder beperken. Hoe sneller het vuil is weggewerkt, des te sneller is gebruik van de riolering weer mogelijk. Dit is de enige reden die nodig is om op deze wijze te werken.

Proper maken van de rioleringswerken

Het werk van de ontstoppingsdienst in Kortrijk richt zich vooral op de rioleringswerken. Vuil dat hierin blijft hangen veroorzaakt de problemen. Dit kunnen resten van allerlei zaken die door het riool spoelen zijn. Is de WC bijvoorbeeld verstopt, dan kan dit goed door papierresten komen. Dit moet dan dus op de juiste wijze worden vrijgemaakt. De WC is dan snel weer gewoon te gebruiken zoals dat hoort. Daarbij wordt door ons op voorzichtige en professionele wijze gewerkt. Dit zorgt voor een goede oplossing zonder verdere schade of problemen.

Bereikbaar dag en nacht

Omdat nooit duidelijk is wanneer een verstopping optreedt is bereikbaarheid altijd belangrijk. In het geval van de ontstoppingsdienst in Kortrijk is dit van maandag t/m vrijdag, van 09.00 tot 17.00. Gedurende deze periode, is onze expert direct op te roepen. Die voert vervolgens het werk uit om te zorgen dat het probleem niet verder in de weg blijft staan. Het ontstoppen en reinigen moet zo snel als mogelijk gebeuren. Dat is de reden waarom voortdurende bereikbaarheid gegarandeerd is.

Alle verdere werkzaamheden

Naast ontstopping is ook voor andere werkzaamheden de ontstoppingsdienst in Kortrijk in te schakelen. Denk dan aan het doen van camera inspectie. Of denk aan het reinigen van de regenput. Deze zaken zijn minstens zo belangrijk als het ontstoppen van verstoppingen in het riool. Alle werkzaamheden die nodig zijn, zijn af te nemen bij deze dienst. Daardoor hoeft er nimmer een probleem op dit vlak te ontstaan. Dit maakt het wel zo gemakkelijk. Alle reden om dus contact met ons op te nemen wanneer dit nodig is. Maak daar altijd gebruik van.

ontstoppingsdienst kortrijk

Wij ontstoppen alle typen leidingen en afvoeren, van gootstenen tot uw toilet, van rioleringen tot bijvoorbeeld de afvoer van uw wasmachine.

Met onze rioolcamera kunnen we de riolering inspecteren om blokkades op te sporen. Via een LCD-scherm kunnen we precies zien of en waar er problemen zitten.

Mocht het nodig blijken om leidingen of de afvoer te vervangen dan helpen we u hier graag bij. Ook geven we tips om nieuwe verstoppingen te voorkomen.

Om de verstopping te verhelpen kan het soms nodig zijn om leidingen of de afvoer schoon te maken of te repareren. Wij zorgen dat alles weer naar behoren werkt.

Verstoppingen en andere problemen met de afvoer kunnen stankoverlast veroorzaken. Wij zorgen dat de stank verdwijnt bijvoorbeeld via ontluchting of het reinigen van de leidingen.

Ook lekkages kunnen we voor u verhelpen. Heeft u een lekkage in een leiding of in de afvoer dan sporen we het lek op en zorgen direct voor een oplossing.

Wij hebben meer dan twintig jaar ervaring in het ontstoppen van:

Ontstoppingsdienst in Kortrijk nodig? Bel 056 89 09 27