U kunt ons in West- en Oost-Vlaanderen inschakelen voor het ontstoppen van afvoeren


Oost-Vlaanderen

West-Vlaanderen

Antwerpen

Vlaams-Brabant

Professionele ontstoppingsdienst inschakelen

Een professionele ontstoppingsdienst inschakelen zorgt voor snelle oplossingen bij verstoppingen. Ontstoppen op de juiste wijze is een belangrijke zaak. Het is belangrijk om dit door een ervaren professional te laten doen. Iemand die weet hoe rioleringswerken in elkaar steken. Iemand die ook weet hoe hiermee om te gaan zonder verdere schade te maken. Op die manier is het probleem op te lossen. Bovendien kan verdere hinder in de toekomst voorkomen worden. u bent dus altijd beter af.
Alle reden om een goede dienst in te schakelen wanneer u problemen heeft. Denk aan overstroming doordat het water niet weg kan.

Onstoppingsdienst op elk moment

Het probleem met verstoppingen kan elk moment optreden. U gebruikt de lavabo en merkt dat het water minder gemakkelijk wegloopt. Ook merkt u geborrel op in de rioleringswerken. Het is dan essentieel om direct actie te ondernemen om overstroming te voorkomen. Een ontstoppingsdienst die snel bereikbaar is, maakt dan veel verschil. U kunt direct van de diensten gebruik maken. Het proper maken van de leidingen moet snel, maar effectief gebeuren. Een goede reden om direct de telefoon te pakken bij dergelijke hinder.

Proper maken van de leidingen

Een ontstoppingsdienst houdt zich vooral bezig met het proper maken van de leidingen. Dit komt doordat door gebruik ervan door de jaren hen zich vuil zal verzamelen in de rioleringswerken. Denk aan vetresten, cosmetica resten en etensresten. Uiteindelijk kunnen deze ertoe leiden dat de leidingen geheel dichtslibben. De kenner moet dit dan op de juiste wijze doorprikken en schoonmaken.

Altijd goed bereikbaar

Het belangrijkste is natuurlijk dat onze dienst bereikbaar is wanneer dit nodig is. Wij zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag, van 9 uur 's ochtends tot 5 uur 's avonds. Op het moment dat de afvoer verstopt raakt is dit een direct probleem. De verstopping leidt direct tot wateroverlast. Het gebruikte water kent immers geen weg naar buiten. Hier is directe actie bij nodig. Ook wanneer dit op een lastig tijdstip gebeurt. Wanneer u contact opneemt, zal een specialist direct klaarstaan om hulp te bieden. Het ontstoppen en herstellen hoeft dan niet langer op zich te laten wachten. Voor uw wooncomfort is dit een fijne wetenschap om te hebben.

Alle verschillende mogelijkheden

De ontstoppingsdienst is in te schakelen voor allerlei verschillende verstoppingen. Wanneer uw gootsteen of wc verstopt is kan u onze firma inschakelen om uw probleem op te lossen. Juist ook omdat u op die wijze uw huis proper houdt, is dit een belangrijke zaak. Hygiƫne is essentieel en de rioleringswerken spelen hier een zeer belangrijke rol in. Wanneer deze niet naar behoren werken, moet hier direct aan gewerkt worden. Alleen al om die reden is het goed om te weten dat er voldoende mogelijkheden zijn. U maakt er direct gebruik van.

Wij ontstoppen alle typen leidingen en afvoeren, van gootstenen tot uw toilet, van rioleringen tot bijvoorbeeld de afvoer van uw wasmachine.

Camera-inspectie of rioolcamera inspectie ter controle van riool. Deze inspectie met duwcamera gebeurt in afvoer, riool of leiding. Ook kan de plaats van bvb breuk worden getraceerd of de oorzaak van waterschade of verstoppingen

We beginnen meestal met het reinigen van de leiding(en) in kwestie. Vervolgens gaan we met een kleine camera uw afvoer inspecteren zodat we kunnen nagaan waar de renovatie moet plaatsvinden.

Rioolgeur is hinderlijk. Via geur detectie kunnen we de bron van deze geurhinder opsporen. Geur detectie is aangewezen wanneer je de stank overal in huis ruikt en niet alleen in je toilet, badkamer, septische put of afvoer.

Waar zijn wij actief?

Wij zijn actief in gans West Vlaanderen, Oost Vlaanderen, Antwerpen, Vlaams Brabant.

Onstoppen?