Riool ontstoppen

Dringende herstellingen

Ook bij dringende herstellingen, kunt u ons bereiken.

Snel ter plaatse

Vlug beschikbaar.

Ontstoppingen

Wij helpen u graag met allerlei verstoppingen.

Gecertificeerd

Gecertificeerde ontstoppers.

U kunt ons in West- en Oost-Vlaanderen inschakelen voor het ontstoppen van rioleringen

Werkgebied
Oostende

059 79 00 03

Werkgebied
Brugge

050 89 50 04

Werkgebied
Kortrijk

056 89 09 27

Werkgebied
Roeselare

051 79 17 22

Werkgebied
Gent

09 396 31 81

Werkgebied
Oudenaarde

055 89 09 90

Direct het riool ontstoppen

Het riool ontstoppen is geen klus die op zich kan laten wachten. Een verstopt riool is een direct probleem. Het water dat u in uw woning gebruikt is niet af te voeren. Werkzaamheden aan de rioleringswerken om deze weer te kunnen gebruiken zijn belangrijk. Dit is de enige manier om er zeker van te zijn dat alles weer naar behoren zal werken. Zonder verdere schade te hoeven lijden. Wanneer u niet direct actie onderneemt, dan kan dit immers wel gebeuren. In dat opzicht is het vooral aan te raden om direct een specialist erbij te betrekken om alles te verzorgen.

Professioneel het riool ontstoppen

Een riool ontstoppen verdient een professionele aanpak. Denk bijvoorbeeld aan het gebruik van de benodigde gereedschappen. Wij gebruiken de juiste gereedschappen en zorgen zo voor een effectieve oplossing. Het ontstoppen moet niet alleen direct werken. Het moet ook preventief voor de toekomst werken. Het goed proper maken van de rioolwerken is daarom dus van groot belang. Daarmee is zekerheid te bieden. Bijvoorbeeld de zekerheid dat hetzelfde probleem zich niet op korte termijn opnieuw gaat voordoen. Juist omdat een verstopping grote problemen geeft is dit een fijne gedachte. U voorkomt wateroverlast en blijft hygiënisch in huis.

Veel voorkomende werkzaamheid

Het riool ontstoppen is een veel voorkomende werkzaamheid. Verstoppingen kunnen altijd optreden. Dit kan door verschillende oorzaken komen. Wel is het altijd zo dat de rioleringswerken zijn dichtgeslibd door veel gebruik. De resten die zijn blijven hangen hebben de opening langzaam maar zeker nauwer gemaakt. Uiteindelijk kan het water er net langer door. In dat geval zal dit op te merken zijn door water dat blijft staan en een borrelend geluid. Wanneer dit hoorbaar is, is het inschakelen van de ontstoppingsdienst direct aan te raden. Hoe sneller u hieraan laat werken, hoe beter de problemen te beheersen zijn.

Direct in contact treden

Het is niet aan te raden een riool ontstoppen te laten wachten. Zodra de problemen optreden is direct contact opnemen de juiste stap. In dat opzicht is het fijn dat er goede bereikbaarheid bestaat. Daar maakt u direct handig gebruik van. Voor de problemen om zich heen grijpen is alles dan al opgelost. Denk bijvoorbeeld aan het voorkomen van overstroming, of van schade aan de rioleringswerken. Dit zijn belangrijke zaken die niet te onderschatten zijn. Een ervaren vakman aan het werk zetten is essentieel. Die kan zorgen dat alles in orde komt voor er zorgen over zullen ontstaan.

riool ontstoppen

Wij ontstoppen alle typen leidingen en rioleringen, van gootstenen tot uw toilet, van rioleringen tot bijvoorbeeld uw wasmachine.

Met onze rioolcamera kunnen we de riolering inspecteren om blokkades op te sporen. Via een LCD-scherm kunnen we precies zien of en waar er problemen zitten.

Om de verstopping te verhelpen kan het soms nodig zijn om leidingen of de riolering schoon te maken. Wij zorgen dat alles weer naar behoren werkt.

Verstoppingen en andere problemen met de riolering kunnen stankoverlast veroorzaken. Wij zorgen dat de stank verdwijnt bijvoorbeeld via ontluchting of het reinigen van de leidingen.

Ook lekkages kunnen we voor u verhelpen. Heeft u een lekkage in een leiding of in de riolering dan sporen we het lek op en zorgen direct voor een oplossing.