U kunt ons in West- en Oost-Vlaanderen inschakelen voor het ontstoppen van afvoeren


Oost-Vlaanderen

West-Vlaanderen

Antwerpen

Vlaams-Brabant

Direct de riool ontstoppen

De riool ontstoppen is geen klus die op zich kan laten wachten. Een verstopt riool is een direct probleem. Het water dat u in uw woning gebruikt is niet af te voeren. Werkzaamheden aan de rioleringswerken om deze weer te kunnen gebruiken zijn belangrijk. Dit is de enige manier om er zeker van te zijn dat alles weer naar behoren zal werken. Zonder verdere schade te hoeven lijden. Wanneer u niet direct actie onderneemt, dan kan dit immers wel gebeuren. In dat opzicht is het vooral aan te raden om direct een specialist erbij te betrekken om alles te verzorgen.

Professioneel het riool ontstoppen

Een riool ontstoppen verdient een professionele aanpak. Denk bv. aan het gebruiken van de benodigde gereedschappen. Wij gebruiken de juiste gereedschappen en zorgen zo voor een effectieve oplossing. Het ontstoppen moet niet alleen direct werken. Het moet ook preventief voor de toekomst werken. U voorkomt wateroverlast en blijft hygiƫnisch in huis.

Veel voorkomende werkzaamheden

Het riool ontstoppen is een veel voorkomende werkzaamheid. Verstoppingen kunnen altijd optreden. Dit kan door verschillende oorzaken komen. Wel is het altijd zo dat de rioleringswerken zijn dichtgeslibd door veel gebruik. De resten die zijn blijven hangen hebben de opening langzaam maar zeker nauwer gemaakt. Uiteindelijk kan het water er net langer door. In dat geval zal dit op te merken zijn door water dat blijft staan en een borrelend geluid. Wanneer dit hoorbaar is, is het inschakelen van de ontstoppingsdienst direct aan te raden. Hoe sneller u hieraan laat werken, hoe beter de problemen te beheersen zijn.

Direct contact opnemen

Het is niet aan te raden een riool ontstoppen te laten wachten. Zodra de problemen optreden is direct contact opnemen de juiste stap. In dat opzicht is het fijn dat er goede bereikbaarheid bestaat. Daar maakt u direct gebruik van. Voor de problemen om zich heen grijpen is alles dan al opgelost. Denk bv. aan het voorkomen van overstroming of van schade aan de rioleringswerken.

Wij ontstoppen alle typen leidingen en afvoeren, van gootstenen tot uw toilet, van rioleringen tot bijvoorbeeld de afvoer van uw wasmachine.

Camera-inspectie of rioolcamera inspectie ter controle van riool. Deze inspectie met duwcamera gebeurt in afvoer, riool of leiding. Ook kan de plaats van bvb breuk worden getraceerd of de oorzaak van waterschade of verstoppingen

We beginnen meestal met het reinigen van de leiding(en) in kwestie. Vervolgens gaan we met een kleine camera uw afvoer inspecteren zodat we kunnen nagaan waar de renovatie moet plaatsvinden.

Rioolgeur is hinderlijk. Via geur detectie kunnen we de bron van deze geurhinder opsporen. Geur detectie is aangewezen wanneer je de stank overal in huis ruikt en niet alleen in je toilet, badkamer, septische put of afvoer.

Waar zijn wij actief?

Wij zijn actief in gans West Vlaanderen, Oost Vlaanderen, Antwerpen, Vlaams Brabant.

Onstoppen?