Wc ontstoppen

Dringende herstellingen

Ook bij dringende herstellingen, kunt u ons bereiken.

Snel ter plaatse

Vlug beschikbaar.

Ontstoppingen

Wij helpen u graag met allerlei verstoppingen.

Gecertificeerd

Gecertificeerde ontstoppers.

U kunt ons in West- en Oost-Vlaanderen inschakelen voor het ontstoppen van wc’s.

Werkgebied
Oostende

059 79 00 03

Werkgebied
Brugge

050 89 50 04

Werkgebied
Kortrijk

056 89 09 27

Werkgebied
Roeselare

051 79 17 22

Werkgebied
Gent

09 396 31 81

Werkgebied
Oudenaarde

055 89 09 90

Gericht een WC ontstoppen

Een WC ontstoppen is geen gemakkelijke opgave. Juist om die reden is de hulp van een ervaren ontstopper zeer welkom. Omdat deze storing regelmatig voor komt, sturen wij altijd monteurs met veel ervaring in dit werk. Daarmee is snel een oplossing te verzorgen. Die oplossing is ook voor de lange termijn geschikt. De problemen treden niet snel opnieuw op. Dit is een belangrijk voordeel van professioneel werken. Wanneer de WC lijkt te overstromen, is het slim om direct contact op te nemen. Daarmee voorkomt u erger. Verstoppingen kunnen immers tot flink problemen leiden waar u liever niet aan denkt. Overstromingen zijn daarin het bekendst.

Professioneel laten verzorgen

Als het gaat om de WC ontstoppen, dan is het verleidelijk om zelf aan de slag te gaan. Er zijn allerlei middelen te krijgen. Ook zijn er veel instructies en trucs te vinden. Daardoor lijkt het een gemakkelijke klus. De rioleringswerken zijn echter zeer teer. Het is al snel mogelijk om deze te beschadigen. Wat nog veel grotere gevolgen heeft dan de verstopping. In dat opzicht is professioneel werken zeer belangrijk. Door onze ervaren monteur in te schakelen is dit op te lossen. Het werk is dan op basis van kennis en ervaring te doen. Daardoor zal het beter en veiliger uitpakken.

WC ontstoppen door expert

Het is belangrijk om te begrijpen dat een toilet op verschillende wijzen kan verstoppen. Het komt relatief vaak voor dat er veel resten van papier achterblijven. Dit is ook de reden dat de WC net wat vaker verstopt raakt dan andere onderdelen van het riool. De WC ontstoppen kan dus overal weleens nodig zijn. Ook wanneer er zeer proper en hygiënisch gewerkt wordt, komt dit voor. In alle gevallen is snelle afhandeling wel van belang. Op die manier is goed te zorgen dat alle problemen te verhelpen zijn. Dit werkt beter dan zelf aan de slag gaan.

Snel contact opnemen

Omdat een verstopte WC veel problemen geeft, is snel handelen belangrijk. De WC ontstoppen moet direct kunnen gebeuren. Onze bereikbaarheid speelt hierin een belangrijke rol. Ontstaat een probleem met een teveel aan water dat niet af te voeren is? Dan is directe hulp van de ervaren vakman zeer belangrijk. Wie direct contact met ons opneemt kan deze vakman dan ook snel ontvangen. Op die manier is het doorprikken van de rioolwerken snel te verzorgen. Snel werkzaamheden uitvoeren om te ontstoppen maakt een einde aan de hinder. Wacht daarom ook geen moment langer en doe er direct iets aan.

wc ontstoppen

Wij ontstoppen alle typen leidingen en afvoeren, van gootstenen tot uw toilet, van rioleringen tot bijvoorbeeld de afvoer van uw wasmachine.

Met onze rioolcamera kunnen we de riolering inspecteren om blokkades op te sporen. Via een LCD-scherm kunnen we precies zien of en waar er problemen zitten.

Mocht het nodig blijken om leidingen of de afvoer te vervangen dan helpen we u hier graag bij. Ook geven we tips om nieuwe verstoppingen te voorkomen.

Om de verstopping te verhelpen kan het soms nodig zijn om leidingen of de afvoer schoon te maken of te repareren. Wij zorgen dat alles weer naar behoren werkt.

Verstoppingen en andere problemen met de afvoer kunnen stankoverlast veroorzaken. Wij zorgen dat de stank verdwijnt bijvoorbeeld via ontluchting of het reinigen van de leidingen.

Ook lekkages kunnen we voor u verhelpen. Heeft u een lekkage in een leiding of in de afvoer dan sporen we het lek op en zorgen direct voor een oplossing.