U kunt ons in West- en Oost-Vlaanderen inschakelen voor het ontstoppen van afvoeren


Oost-Vlaanderen

West-Vlaanderen

Antwerpen

Vlaams-Brabant

Gericht een Wc ontstoppen

Een WC ontstoppen is geen gemakkelijke opgave. Juist om die reden is de hulp van een ervaren ontstopper zeer welkom. Omdat deze storing regelmatig voor komt, sturen wij altijd monteurs met veel ervaring in dit werk. Daarmee is snel een oplossing te verzorgen. Die oplossing is ook voor de lange termijn geschikt. De problemen treden niet snel opnieuw op. Dit is een belangrijk voordeel van professioneel werken. Wanneer de Wc lijkt te overstromen, is het slim om direct contact op te nemen. Daarmee voorkomt u erger.

Professioneel laten verzorgen

Als het gaat om de Wc ontstoppen, dan is het verleidelijk om zelf aan de slag te gaan. Er zijn allerlei middelen te krijgen. Ook zijn er veel instructies en trucs te vinden. Daardoor lijkt het een gemakkelijke klus. De rioleringswerken zijn echter zeer teer. Het is al snel mogelijk om deze te beschadigen. Wat nog veel grotere gevolgen heeft dan de verstopping. In dat opzicht is professioneel werken zeer belangrijk. Door onze ervaren monteur in te schakelen is dit op te lossen. Het werk is dan op basis van kennis en ervaring te doen. Daardoor zal het beter en veiliger uitpakken.

Wc ontstoppen door expert

Het is belangrijk om te begrijpen dat een toilet op verschillende wijzen kan verstoppen. Het komt relatief vaak voor dat er veel resten van papier achterblijven. Dit is ook de reden dat de Wc net wat vaker verstopt geraakt dan andere onderdelen van het riool. De Wc ontstoppen kan dus overal weleens nodig zijn. Ook wanneer er zeer proper en hygiƫnisch gewerkt wordt, komt dit voor. In alle gevallen is snelle afhandeling wel van belang.

Snel contact opnemen

Omdat een verstopte Wc veel problemen geeft, is snel handelen belangrijk. De Wc ontstoppen moet direct kunnen gebeuren. Onze bereikbaarheid speelt hierin een belangrijke rol. Ontstaat een probleem met een teveel aan water dat net af te voeren is? Dan is directe hulp van de ervaren vakman zeer belangrijk.

Wij ontstoppen alle typen leidingen en afvoeren, van gootstenen tot uw toilet, van rioleringen tot bijvoorbeeld de afvoer van uw wasmachine.

Camera-inspectie of rioolcamera inspectie ter controle van riool. Deze inspectie met duwcamera gebeurt in afvoer, riool of leiding. Ook kan de plaats van bvb breuk worden getraceerd of de oorzaak van waterschade of verstoppingen

We beginnen meestal met het reinigen van de leiding(en) in kwestie. Vervolgens gaan we met een kleine camera uw afvoer inspecteren zodat we kunnen nagaan waar de renovatie moet plaatsvinden.

Rioolgeur is hinderlijk. Via geur detectie kunnen we de bron van deze geurhinder opsporen. Geur detectie is aangewezen wanneer je de stank overal in huis ruikt en niet alleen in je toilet, badkamer, septische put of afvoer.

Waar zijn wij actief?

Wij zijn actief in gans West Vlaanderen, Oost Vlaanderen, Antwerpen, Vlaams Brabant.

Onstoppen?